Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Viure la terra i l'oli a Riudecanyes  Viure la terra i l'oli a Riudecanyes  Viure la terra i l'oli a Riudecanyes  Viure la terra i l'oli a Riudecanyes  Viure la terra i l'oli a Riudecanyes

Viure la terra i l'oli a Riudecanyes

Productor d'Oli: Escornalbou
Idioma: Català
Preu: Des de 10€
Durada: 2,5 h
Horari: 11 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.

Visita guiada per conèixer les característiques de l’oli d’oliva verge extra de la marca Escornalbou.
Iniciarem la visita al Centre d'Interpretació Fruits del Paisatge, situat a les antigues instal·lacions de la Cooperativa d'oli. Aquest espai exposa un antic molí d’oli i una premsa hidràulica, a més de panells expositius i audiovisuals.
Després de la visita s’ofereix un tast de pa amb l'oli OVE EScornalbou, elaborat a Riudecanyes.

Farem un passeig pel poble i parlarem d’una de les peculiaritats de Riudecanyes: els seus carrers anomenats com sis dies de la setmana. A continuació, arribarem al camp d'oliveres situat a tocar del poble. Mentres ens hi passegem,  explicarem els orígens de la varietat arbequina, el seu conreu, la collita i les seves característiques.

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades