Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Petits Exploradors. Viatge a BàrcinoPetits Exploradors. Viatge a BàrcinoPetits Exploradors. Viatge a BàrcinoPetits Exploradors. Viatge a BàrcinoPetits Exploradors. Viatge a BàrcinoPetits Exploradors. Viatge a Bàrcino

Petits Exploradors. Viatge a Bàrcino

Un viatge a la Barcelona romana amb els més petits!
Idioma: Català
Preu: Des de 8€
Durada: 1h 45min
Horari: Diumenge 16:00 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.
Vols viatjar en el temps amb la família i descobrir com eren els romans de Bàrcino?
T’imagines una visita familiar interactiva i dinàmica per saber on i com vivien tot visitant les restes romanes i les excavacions del Museu d’Història? 
"Petits exploradors. Viatge a Bàrcino" és una activitat familiar dissenyada específicament per al públic infantil i les seves famílies.
La visita ens portarà inicialment a través del portal i de les restes de l’aqüeducte romà, les muralles de la colònia i inclourem també les excavacions romanes de la Plaça del Rei. I acabarem l’activitat fent un taller on els exploradors hauran d’ubicar personatges i objectes romans als indrets visitats i enviar una postal des de la Colònia Iulia Augusta Faventia Paterna Bàrcino.
Us apunteu a aquest viatge?

*** Quaderns d'activitats i entrades al Museu Picasso, incloses. Ara en temps de pandèmia, els nens han de portar el material escolar (llàpissos de colors i cola).

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades