Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Petit PicassoPetit PicassoPetit PicassoPetit PicassoPetit Picasso

Petit Picasso

Potencia la seva creativitat
Idioma: Català
Preu: Des de 8€
Durada: 1h 45min
Horari: Diumenge 12:30 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.
Descobrim Picasso! Visita en família el Museu Picasso, interactua amb les seves obres i fes un taller de màscares.
“Em va dur tota una vida aprendre a pintar com un nen” Pablo Ruíz Picasso
Vols que els teus petits gaudeixin de l’art i potenciïn la seva creativitat? T’imagines visitar el Museu Picasso en família? En aquesta visita descobrirem els quadres més importants de l’artista amb una activitat dinàmica i interactiva.
Petit Picasso és una activitat familiar dissenyada específicament per al públic infantil i les seves famílies.
A través d'una selecció especial d'obres, descobrirem qui és Pablo Ruíz Picasso, la seva important relació amb Barcelona i la seva pintura. Ho farem a través del mètode  Visual Thinking Strategies (VTS), que es basa en l’observació i intepretació a través de les impressions i el relat dels participants.
Aquest mètode potencia el pensament crític per mitjà de l’art, fomenta l’argumentació i la participació, fins i tot dels més petits.

*** Quaderns d'activitats i entrades al Museu Picasso, incloses. Ara en temps de pandèmia, els nens han de portar el material escolar (llàpissos de colors i cola).

*** Es pot fer ús d'una App de so (sempre amb auriculars propis).

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades