Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Històries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del PenedèsHistòries de Vilafranca del Penedès

Històries de Vilafranca del Penedès

Façanes i nissagues
Idioma: Català
Preu: 10 €
Durada: 1h 30min
Horari: Dijous a les 18:00 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.
A finals del segle XIX i principis del XX, Vilafranca es vesteix de gala amb edificis de façanes modernistes, façanes que amaguen una història familiar i diferent en cada cas, històries de nissagues vilafranquines que han deixat marca en alguns casos i que segueixen adormides entre les pedres, esperant a ser descobertes.

La Rambla, les entitats socials, alguns dels “americanos” de Vilafranca, fets històrics i rellevants... Fem una passejada pel centre de la vil.la i viatgem a una època on la societat va començar a canviar, a transformar-se fins arribar a ser com la coneixem avui en dia.

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades