Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Gràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionària
Valoracions d'usuaris
Montse
Magnífica ruta, he descobert històries i llocs que mai m'hagues imaginat. Recomano!!
Josep
M'ha agradat molt la ruta, les guies són molt amables i les mesures de seguretat són les adequades

Gràcia, burgesa i revolucionària

Barris de Barcelona: Gràcia
Idioma: Català
Preu: Des de 13€
Durada: 2 hores
Horari: Diumenge 10:30 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.

Farem ruta recorrent un barri ple de contrastos, de la Gràcia burgesa de Gaudí, de la Plaça del Diamant, de refugis amagats, a la Gràcia revolucionària de fàbriques i cooperatives, del carrers Fraternitat i Perill, on líders obrers buscaven canviar el món. Ens endinsarem al cor del barri gitano, del Pescailla i del Gato Perez. I fins i tot, tindrem un encontre amb el diable. 
Aquestes i altres sorpreses t'esperen en un barri que arriba als nostres dies sense renunciar al caràcter de vil.la independent.

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades