Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Gràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionàriaGràcia, burgesa i revolucionària
Valoracions d'usuaris
Montse
Magnífica ruta, he descobert Històries i Llocs que mai m'hagues imaginat. Recomano !!
Josep
M'ha agradat Molt la ruta, els guies són Molt amables i els Mesures de seguridad són els adequades

Gràcia, burgesa i revolucionària

Barris de Barcelona: Gràcia
Idioma: Català
Preu: Des de 13€
Durada: 2 hores
Horari: Diumenge 10:30 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.

Farem ruta recorrent un barri ple de contrastos, de la Gràcia burgesa de Gaudí, de la Plaça de l'Diamant, de refugis amagats, a l'Gràcia Revolucionària de Fàbriques i cooperatives, de l'Carrers Fraternitat i Perill, on Líders obrers buscaven canviar el món. Ens endinsarem a l'cor de al barri gitano, de l'Pescailla i de l'Gato Pérez. I Fins i tot, tindrem 1 encontre amb el diable. 
Aquestes I ALTRES Sorpreses t'esperen en un barri que a dalt ALS Nostres dies sense renunciar a l'caràcter de vil.la independent.

*** AQUESTA activitat también està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades