Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información

Aceptar
Raval, secretos y leyendasRaval, secretos y leyendasRaval, secretos y leyendasRaval, secretos y leyendasRaval, secretos y leyendas

Raval, secretos y leyendas

Barris de Barcelona: Raval
Idioma: Catalán
Precio: Desde 13€
Duración: 2 h
Horario: 10:00 h
Si es un grupo (escuelas, empresas o cualquier colectivo) y desea programar una visita a medida, consulte el apartado grupos.

Ruta pel Raval de Barcelona

Un itinerari per la zona amb més contrastos de tot Ciutat Vella, l'actual barri cosmopolita que va ser territori proscrit extramurs de la ciutat medieval i bressol de la Barcelona revolucionària de segle XIX. Descobrirem convents reconvertits en museus i centres culturals, l'antic hospital de la ciutat, els cementiris parroquials i un preciós monestir romànic a la banda de dues línies de metro. El reviurem amb llegendes sobre geperuts i coixos amb oficis marginals, nens orfes marcats amb ferros a el vermell viu i amors impossibles. Conèixer aquesta tradició oral ens oferirà una nova visió i vivència de la història de barri, el veïnat i la seva realitat actual. La ruta es basa en l'obra del gran Joan Amades, el folklorista català més prolífic.

*** Aquesta activitat es pot programar a mida per a grups o visites privades. Cliqueu  aquí   o anar directament a la pàgina de "Grups" del nostre web.

Actividades Relacionadas