Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Descobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinetDescobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinet

Descobreix Les Corts amb la teva bicicleta o patinet

Barris de Barcelona
Idioma: Català
Preu: Des de 7€
Durada: 2 hores
Horari: Diumenges a les 11:00h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.

Les Corts és un mosaic de contrastos: de les antigues masies i zones industrials als edificis moderns de la Diagonal, passant per Gaudí, el Camp Nou i els Jardins de Pedralbes.
A més a més, Les Corts guarda espais secrets i històries que ens faran redescobrir el districte menys poblat de Barcelona.

***Aquesta visita la farem sobre rodes: porteu la vostra bicicleta o patinet, o bé llogueu-ne un per aquest dia.

***Aquesta activitat també està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades