Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Barcelona calenta i canallaBarcelona calenta i canallaBarcelona calenta i canallaBarcelona calenta i canalla

Barcelona calenta i canalla

El barri xino
Idioma: Català
Preu: Des de 13€
Durada: 2 h
Horari: 19:00 h
Si sou un grup (escoles, empreses o qualsevol col·lectiu) i voleu programar una visita a mida, consulteu l'apartat grups.

Una ruta per la Barcelona pecaminosa, de moral dubtosa, de vicis diversos. Putes, macarres, transvestits, xaperos al servei de soldats, burgesos benestants i clients de tota mena. Bordells, meublés, cases de cites, teatres d’òpera i opereta, music halls, antres de tota mena. Tot això ens guiarà entre el Paral·lel i la Rambla, al cor del barri Xino, amb rius d’humanitat intentant satisfer els instints més bàsics, les temptacions més diverses, la recerca de la felicitat efímera o la subsistència més bàsica.

Una visió històrica de la ciutat amagada i de l'barri Xino. Des de la Barcelona feliç de la Belle Époque dels anys 20, passant per la Barcelona vençuda i afamada de la postguerra dels 40, Fins la Barcelona de l'transició il 'Alliberament moral dels 70.

*** AQUESTA activitat también està disponible per grups i visita privada. Cliqueu aquí.

Activitats Relacionades